2023-10-04 05:00Press release

Instabee vahvistaa toimintaansa Suomessa ja nimittää maajohtajaksi Olli Immosen

Country Manager, Finland

Olli Immonen on nimitetty Instabeen uudeksi maajohtajaksi Suomessa. Instabee on kuluttajille suunnatun Budbee-brändin takana Suomessa.

Immosella on yli 15 vuoden kokemus kokemusta rahoituksesta, myynnistä, verkko- ja vähittäiskaupasta sekä B2B-toiminnasta erilaisissa tehtävissä. Hän vastasi Nespresson kuluttajaliiketoiminnan  lanseeraamisesta ja laajentamisesta markkinajohtajaksi Suomessa ja on osoittanut kykynsä brändien kasvattamisessa. 

Instabee tarjoaa saumattomia pakettipalveluita verkkokauppasektorilla miljoonille suomalaisille pakettiautomaattien ja kotiinkuljetusten avulla asiakkaiden käyttömukavuuden lisäämiseksi.

“Olemme iloisia saadessamme Ollin tiimiimme. Hänen laaja kokemuksensa ja vahva johtamiskykynsä ovat tärkeitä, kun jatkamme kasvua Suomessa", sanoo Fredrik Hamilton, Instabeen toimitusjohtaja ja perustaja. 

Immonen aloitti tehtävässään syyskuun lopussa ja kommentoi uutta rooliaan näin: 

“On hienoa liittyä Budbeehen, joka on lyhyessä ajassa ottanut paikkansa Suomen kotiinkuljetus- ja pakettiautomaattimarkkinoilla hyvän asiakastyytyväisyyden, edistyksellisen teknologian ja ympäristöasioihin ja vastuullisuuteen keskittymisen myötä. Mielestäni Budbee onkin se kiinnostavin vaihtoehto verkkokaupoille ja kuluttajille Suomessa.” 

Ympäristöasiat ja teknologia ovat olleet perustana Instabeelle alusta alkaen. Suomessa kaikki kuljetukset tehdään fossiilittomilla polttoaineilla.


Topics: Finland

About Instabee

Instabee was founded in 2022 after combining Budbee and Instabox - two leading last-mile delivery companies. Instabee is present in seven countries, with three consumer-facing brands: Budbee, Instabox and Porterbuddy, serving thousands of online merchants, including ASOS, Zalando, Inditex and H&M and is on track to become the most admired European e-commerce enabler. Since the start, Instabee has focused on consumer-centric and sustainable solutions, offering deliveries to boxes and homes using muscle power, electricity, renewable diesel and biofuels. Through bespoke technical solutions, Instabee can guarantee optimal fill rates and routing, minimising any unnecessary transports. Instabee is backed by Kinnevik, Creades and EQT, among others.


Contacts

Press contact
Press contact